Selamat Hari Jadi Affan Ruslan

Selamat Hari Jadi

Bangun tidur, bukak-bukak dua-dua akaun Facebook (satu akaun  peribadi, satu akaun untuk kawan-kawan alam maya), terus dapat banyak sangat notification. Kat twitter pun ada beberapa rakan/follower yang wish.

Birthday

 

Maaf banyak sangat, cramp tangan nak reply satu-satu. InsyaALLAH semua wish saya baca, cuma tak sempat nak reply. Apa-apa pun, terima kasih. Mohon doa dari kalian, kalau 40 orang doa, doa dimakbulkan. Ye tak? :)

 

Terima kasih buat sepupu yang menghadiahkan sebuah hadis:

Dari Jabir RA, Rasulullah SAW bersabda :
“Sebaik-baik kamu ialah yang panjang umurnya serta baik amalannya.” [Hadith Riwayat Imam Al-Hakim]

Oh ye, InsyaALLAH dalam beberapa hari akan datang ada Giveaway ni blog ni. Bulan Ramadhan ni tetiba murah lak rezeki ada orang nak sponsor hadiah hehe.

.

Komen Pembaca

  1. Salam Ramadhan
    semuga diberkati dengan rezeki yang murah,kebijaksanaan,kesihatan yang baik, ilmu yang manafaat dan akhir yang khotimah. Amin

    Selamat berpuasa

    Umi

  2. Walau dah lepas, totaplah nak ucap, selamat hari lahir, smoga tros sukses, berjaya dunia akhirat, selalu dalam rahmatNya, dipermudahkan urusan dan semua lah yang terbaik berada dalam linkungan anda, insyaAllah =)

Komen Anda

Emel anda tidak akan dipaparkan. Ruangan bertanda * wajib diisi. Sila gunakan bahasa yang sopan.