Terima Kasih Semua dan Tahniah Untuk Anda

Hai semua. Baru teringat nak umumkan pemenang Giveaway Buku Conteng-Conteng minggu lepas. Sebelum ni busy sikit. Hehe. Untuk giveaway tersebut ada 4 pemenang, 2 pemenang terawal dapat RM50 setiap seorang dan 2 pemenang berikutnya dapat buku ekslusif daripada contengconteng.com.

Buku Conteng Conteng

Pemenang pula dipilih secara random. Menariknya, dalam aplikasi Punchtab yang digunakan, dah siap ada fungsi untuk memilih pemenang secara random. Jadi, tak perlu dah ke random.org untuk pilih pemenang. Senang kan? Kalau rajin boleh baca review penuh Punchtab yang saya tulis dulu dan mengapa anda perlu menggunakannya untuk menganjurkan sebarang giveaway atau lucky draw :D

Pemenang Luck Draw

Jadi, 4 orang pemenang yang bertuah adalah:

792 - Farhan Jager – Referer (Hadiah wang tunai RM 50)
751 - Anwar Naim Mohd Azhar – Referer (Hadiah wang tunai RM 50)
472 - Afia Zhufairah – Referrer (Hadiah buku ekslusif daripada Contengconteng.com)
839 - Harris Hashim - Like  (Hadiah buku ekslusif daripada Contengconteng.com)

 

Jumlah penyertaan – 1002

 

ps: Kepada para pemenang, sila hubungi saya. Yang menang wang tunai sila sertakan nama bank dan no akaun, manakala yang menang buku ekslusif contengconteng.com, sila emelkan nama penuh anda dan alamat untuk tujuan penghantaran.

Terima kasih

Personally, saya nak ucapkan terima kasih kat semua yang join giveaway mudah tu. Sebenarnya giveaway tu juga sempena Contest Gajet Impian Denaihati. Terima kasih juga kepada yang tolong klik FB Like, Retweet, G+, Linkedin dan komen.

Nampaknya contest Gajet Impian belum tamat lagi. Agak-agaknya ada peluang tak nak menang? :)

 

Ps: Dulu ada seseorang hubungi saya bagitau nak sponsor hadiah untuk giveaway/luckydraw. Tapi tak ingat siapa. Kalau tak mesti lagi banyak hadiah hehe.

 

Komen & Pandangan

Tinggalkan pendapat atau komen