Komen & Pandangan

  1. BUJANG SUSAH

    Assalamualaikum… Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini… sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". – Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat…!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

  2. Affan Ruslan

    @BUJANG SUSAH : Jazakallah
    @wan: comel. Subhanallah!
    Tapi skg ni mmg ssh gle kot nk jumpa. dah nak pupus agaknya :(

  3. Fareast

    Panda Comel~
    teringat time family day baru2 nie, ade team yg gunakan "Panda Comel" sbgai name kumpulan.. :)

  4. melatidaisy

    ha'a la, no 6 cam funny n unik, like wondering something, yg last tu mcm control macho..hehe

    (eh,over plak komen byk2, teruja dgn kecomelan mereka pn..subhanallah :) )

  5. sue

    salam ziarah…comelnye panda ni..^_^
    sy mmg dh lame suke panda..panda mmg comel!!!
    manusia mmg kejam klu even ada niat nk bnuh panda2 yg x berdosa ni…save our panda!!!!

  6. KiKo Berdendang

    Alamak comelnya panda…kot buat sop mesti sedap..hehehe mlawak ja….tapi memang la sangat tomei….

  7. Affan Ruslan

    @Fareast: guna nama panda? tu animal abuse tu. hehe :)

    @melatidaisy : takpe, nak komen kat semua entry pun saya baca (walaupun entry dulu2), sebab semua komen akan dihantar ke email saya. Jazakillah.

    @sue: Wa'alaikumsalam. Thanks for your comments :)

  8. Affan Ruslan

    @KiKo Berdendang: haha. gle hapa nak makan. (tak tau pulak hukum makan panda, sori) :)

    @Kazen: tu kecik lagi, cuba ah jaga yan besar. tgk berapa kg die makan sehari. hehe

    @jack: nama? jack! haha

    panda: Hi, my name is Jack! Nice to meet you.

    lol

  9. cybernetic88

    wow. aku ske pnda dowh. comel2 je. germ. dorng bela dari xd blu smpai dah besar gajah. haha. cun dorng ni. bpe 1 agk2?. nk beli. nnti bley mnja2. peluk.hahaha

  10. Affan Ruslan

    @cybernetic88: haha. mahal dow aku rasa. zoo nak bela pun sesak nak kena ada sponsor. hehe

  11. Wasatiah Gurlzz

    slm ziarah…

    sya pencinta beruang Panda n sgt obses dgn binatang nii…malangnya, kat Malaysia, kiter tak der keupayaan utk membela binatang nii…kalo tak, sya lah org pertama yg akan memastikan pemuliharaan n pemeliharaan panda comey ini….hihi

  12. Affan Ruslan

    @cybernetics: haha. klu zoo pun nak kena cari sponsor, mesti mahal gle doh nak bela binatang ni.

  13. Sir Marcello

    kalo boleh bela…memang aku dah bela sekoq…kasi kawan dengan hedgehog aku nie…hahaha

  14. Affan Ruslan

    @xangonila!!: kebetulan tu, xde niat pun. Salam ukhuwah :)

    Ramai pulak peminat panda ye :)
    Moga kasih sayang anda terhadap panda dpt dilatih untuk kasih sayang sesama manusia pulak. Amin..

    @Sir Marcello: hedgehog tu mnde? haha

Tinggalkan pendapat atau komen