Kedatangan Pasukan Liverpool ke Malaysia

Nampaknya, peminat Liverpool mungkin boleh tersenyum dengan kedatangan pasukan Liverpool ke Malaysia sempena Asia Tour 2011 mereka, yang dibawa khas oleh Standard Chartered. Dah beli tiket ke belum? Sempena kedatangan mereka ke Malaysia, mereka akan mengadakan perlawanan persahabatan dengan pasukan Harimau Malaya.

Liverpool FC

Nampaknya ramailah peminat sejati Liverpool akan berpusu-pusu ke Stadium Nasional Bukit Jalil untuk melihat pemain-pemain utama Liverpool bermain secara live menentang pasukan negara.

  • Tarikh: 16 Julai
  • Waktu: 5.45 petang
  • Tempat: Stadium Nasional Bukit Jalil

Liverpool training session

Kakjie punya tiket. Ni dah sah-sah penyokong Liverpool sejati haha

You’ll never walk alone

Bagi penyokong Liverpool, anda boleh memberikan sokongan kepada pasukan kesayangan anda dengan mencipta sebuah avatar comel disertai pesanan ringkas kepada pasukan Liverpool, disamping berpeluang memenangi sepasang tiket. Caranya:

1. Layari laman web Liverpool Asia Tour 2011

2. Klik pada “Make Your Own Avatar”

Create Avatar3. Reka Avatar dan klik Submit

Liverpool Avatar

4. Selain itu, anda juga berpeluang memenangi dua tiket ke perlawan Liverpool FC menentang Malaysia pada 16 Julai nanti dengan hanya mengisi butiran-butiran berikut:

Free Ticket

Untuk membantu anda memenagi hadiah tersebut, anda juga boleh menjemput rakan-rakan anda melalui email untuk vote mesej yang dihantar oleh anda. 10 mesej dengan jumlah vote terbanyak akan berpeluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan. Tak payah susah-susah pergi beli tiket. Heheh

“Thank you Standard Chartered for bringing Liverpool to Malaysia” :) Tak perlu bayar mahal-mahal nak pergi UK :D

 

Ada rakan-rakan blogger yang pergi ke match tu nanti?

Komen Pembaca

  1. Kak Jie ada 5 tiket dalam tangan + 2 pass masuk untuk sesi training tapi nak juga mencuba dapatkan lagi tiket…erk..terlebih sudah!

    ps – #duaplohsen

  2. peminat liverpool mungkin boleh tersenyum dengan kehadiran nya ke Msia
    tapi peminat Liverpool xkan mampu tersenyum berpanjangan melihatkan Liverpool x layak utk Champions League, hehe
    kidding and joking okay :)

  3. aku nak letak komen kat blog ko malu, sbb ramai sgt orang2 kat atas ni….

    aper2 hal, aku tak tgk bola… dulu kini dan selamanya..

  4. tadi pegi sri pentas sbb nak collect hadiah dr ntv7. pastu rase nak pegi one utama. lalu shortcut kat one hotel tu.

    bleh plak mase nak masuk pintu, org bersorak segala bagai.

    rupa-rupanya pemain2 liverpool baru turun bas saing masuk pintu sekali. rase mcm celebriti. ahahahha. naseb baik x minat bola. kalo x boleh kne histeria. ahahahha

Komen Anda

Emel anda tidak akan dipaparkan. Ruangan bertanda * wajib diisi. Sila gunakan bahasa yang sopan.