Kartun Comel: Renungan Ramadhan {Bahagian 2}

Selamat Pagi. Alhamdulillah dah lebih seminggu pun puasa. Jika sebelum ini saya pernah post Kartun Comel: Renungan Ramadhan {Bahagian 1} sempena hari pertama hingga hari ke sepuluh, jadi ini adalah sambungan untuk hari ke sebelas hingga hari ke dua puluh Ramadhan.

Perhatian: Kalau nak kongsi gambar-gambar dari entry ni, sila save dulu ke dalam komputer anda, kemudian upload semula ke blog anda. Jangan lupa beri kredit kepada pemilik asal, illy dari Brotherhood Arts.

Ramadhan Kareem
Ramadhan 12

 

Ramadhan 13

 

Ramadhan 14

 

Ramadhan 15

 

Ramadhan 16

 

Ramadhan 17

 

Ramadhan 18

 

Ramadhan 19

 

Ramadhan 20

InsyaALLAH di masa akan datang saya akan kongsi gambar bagi hari ke 20 – 30 Ramadhan agar kita dapat manfaat bersama. Oh ye, Peraduan Video Luar Biasa dari XPower Cafe baru je ditutup. Sekian. Selain itu, InsyaALLAH dalam masa terdekat (mungkin Khamis ni) ada Giveaway, Alhamdulillah tetiba lak ada orang nak sponsor hadiah, banyak lak tu. hehe

Komen Pembaca

  1. Nadya

    I love all ur cartoon characters in Ramadan… May I knw whre can I find the continious Ramadan frm 21-30 onwards. Shukraan :)

Komen Anda

Emel anda tidak akan dipaparkan. Ruangan bertanda * wajib diisi. Sila gunakan bahasa yang sopan.