Giveaway Mudah Sempena Ramadhan

Giveaway

Seperti yang dijanjikan dalam post Renungan Ramadhan {Bahagian 2} sebelum ini , seperti yang dimaklumkan blog ini akan membuat satu lagi Giveaway sempena bulan Ramadhan ini. Macam biasa, kalau Giveaway, cara nak sertai pun mesti lah senang, takkan nak buat susah-susah mengalahkan contest pulak. Ye tak? haha. Oh ye, sebelum tu terima kasih kepada 2dayblogger.com dan sebagai penyumbang utama Giveaway kali ini. Moga Allah murahkan rezeki kalian berdua sempena Ramadhan yang mulia ini. Selain itu, jangan lupa singgah blog atau like facebook page penganjur.

 

Hadiah

Ada dua, jadi hadiah pun ada dua jenis. Hadiah hosting ditaja oleh 2dayblogger.com manakala hadiah pakej agen topup ditaja oleh Azri Johan.

1. 5x  Hosting + Domain selama setahun bernilai RM100 setiap satu

Antara ciri-ciri pakej hosting ini adalah:

  • 10 GB Storage
  • 30 GB Bandwidth
  • 5 Add-on Domain
  • 5 Parked Domain
  • 500 Subdomain
  • 100 Had Database SQL
  • Email Forwarders
  • Email Auto-responder
  • Mailing List
  • cPanel Control Panel
  • 24/7 Live Email Support

2. Pakej Agen Topup bernilai RM100

Untuk butiran lanjut mengenai hadiah ni, boleh baca di ruangan Agen Topup.

Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Cabutan bertuah akan dibuat sebanyak 6 kali, dan peserta yang mendapat tempat pertama dalam setiap cabutan dikira sebagai pemenang. Pemenang untuk cabutan pertama hingga ke kelima akan memenangi satu pakej hosting dan domain, manakala pemenang bagi cabutan bertuah yang keenam dapat Pakej Agen Topup bernilai RM100.

Macam mana nak join?

Senang je, ikut je instructions dalam kotak di bawah ni ye. Tarikh tutup, Sabtu, 11.59 malam.

 

Komen Pembaca

  1. Ada dua, jadi hadiah pun ada dua jenis. Hadiah hosting ditaja oleh 2dayblogger.com manakala hadiah pakej agen topup ditaja oleh Azri Johan.

    • Ada 4 cara, 1 bonus
      1. Like entry ni
      2. Like fanpage
      3. Komen
      4. Tweet
      Bonus: Untuk setiap org yang tekan link referrel

      Kalau takde FB, boleh masuk GA ni dgn cara 3 dan 4. Setiap method dikira satu penyertaan.
      Link referrel lak, setiap org yang klik dikira satu penyertaan, setiap org yg join dari link kita dikira 5 penyertaan (kalau tak silap la)

Komen Anda

Emel anda tidak akan dipaparkan. Ruangan bertanda * wajib diisi. Sila gunakan bahasa yang sopan.