Giveaway Doodle tajaan TheSharkox.com

Selamat pagi. Lama dah tak buat Giveaway hehe. Tiba-tiba minggu ni ada rezeki sebab ada orang nak sponsor hadiah. Hadiah mungkin tak mahal tapi sangat menarik. Untuk 2 Giveaways sebelum ini yang menawarkan hadiah WordPress Premium Theme dan Pakej Hosting, ada blogger yang merungut tak nak join sebab katanya hadiah yang ditawarkan hanya untuk pengguna wordpress self-hosted, jadi pengguna blogspot mungkin rasa tak berbaloi nak join haha.

 

Tanyalah Ayah

Tanyalah Ayah

Bagi yang belum mengenali TheSharkox.com, ianya adalah sebuah blog dengan hasil-hasil kartun grafik yang sangat menarik. Paling best adalah segmen Tanyalah Ayah. Untuk Giveaway kali ini, TheSharkox.com dengan kerjasama blog ini bermurah hati untuk mengadakan Giveaway.

 

Hadiah

  • 1 Doodle 3x ( 1 doodle untuk tiga orang. Pemenang boleh meminta doodle dengan lakaran wajah mereka sendiri. Yay! )

ps: Kalau tak tahu apa itu doodle, boleh tengok di blog TheSharkox sendiri, takpun macam dalam gambar Segmen Tanyalah Ayah di atas.

 

Pemenang akan dipilih menggunakan random.org dan cabutan bertuah akan dilakukan sebanyak 3 kali. Peserta yang mendapat tempat pertama untuk setiap cabutan bertuah akan dikira sebagai pemenang. Senang je kan?

 

Penyertaan

Sebenarnya, selain Punchtab, ada satu lagi aplikasi yang hampir serupa (dan percuma) , iaitu Rafflecoptar. Jadi untuk menyertai Giveaway ini, anda hanya perlu ikut langkah-langkah di bawah. Ada bahagian yang mandatory, di mana anda wajib buat dan ada yang optional, bermakna anda diberi pilihan sama ada nak buat pilihan tersebut atau tidak.

 

:P


Komen & Pandangan

  1. waaah..sngt tak kreatif utk hasilkan doodle..hehehehe
    takpe, kita bg chance kt org yg lebih berbakat la..hehehehehe

    bukannya apa,risau nak lukis kucing jadi buaya pulak kang..ekekekekeke

  2. shomel gile ragam kartun ayah tu.haha. no komen.. but orang yang hasilkan doodle ni memang sangat terbaik. aku dah la suke benda2 cecomel ni.haha

  3. I like Sharkox’s cartoons! It’s one of the webcomic that i keep going back for. And it is the ONLY one in Bahasa! A breath of fresh air~

  4. Aku suka tengok blog sharkox ni dulu.. tapi sekarang dah jarang melawat.. bukan setakat blog dia je, banyak blog dah x melawat.. tapi aku rasa untuk pornographic komik grafik, ni la paling best.. okey.. im join..

Tinggalkan pendapat atau komen