Denaihati.com Nak Bagi Samsung Galaxy SII?

  Salam hujung minggu dan Selamat Hari Raya Haji. Tak lupa juga selamat menunaikan Haji bagi yang berpeluang menunaikan haji pada tahun ini. Teringat dua tiga tahun lepas semasa ayah dan emak pergi menunaikan haji, adik-adik terpaksa tinggal dengan sedara mara. Masa tu saya sedang membuat persedian di Taylor’s University College, jadi boleh lah hidup …

Keputusan Giveaway Doodle Dari The Sharkox.com

Selamat teringat pasal giveaway doodle comel dari the sharkox.com haritu. Penyertaan not bad lah, tapi tak sebanyak giveaway premium theme haritu. Tak ramai orang minat doodle yang comel tu kot? Sebab tu tak ramai orang join. Hehe. Lagipun untuk Giveaway tu saya baru try guna aplikasi Rafflecopter, sebelum ni guna Punchtab. (Baca artikel : Kenapa …

Giveaway Doodle tajaan TheSharkox.com

Selamat pagi. Lama dah tak buat Giveaway hehe. Tiba-tiba minggu ni ada rezeki sebab ada orang nak sponsor hadiah. Hadiah mungkin tak mahal tapi sangat menarik. Untuk 2 Giveaways sebelum ini yang menawarkan hadiah WordPress Premium Theme dan Pakej Hosting, ada blogger yang merungut tak nak join sebab katanya hadiah yang ditawarkan hanya untuk pengguna …

Pemenang Giveaway Mudah Sempena Ramadan

Alhamdulillah baru je selesai giveaway mudah yang tamat hari Sabtu lepas. Terima kasih kepada 89 orang yang telah turut serta. Memang giveaway tu sangat mudah dengan menggunakan aplikasi dari Punchtab. Kalau belum baca, korang boleh baca Review Punchtab: Mengapa anda perlu menggunakannya untuk menganjurkan Giveaway. Serius sangat mudah guna Punchtab ni, senang je nak tau …

Giveaway Mudah Sempena Ramadhan

Seperti yang dijanjikan dalam post Renungan Ramadhan {Bahagian 2} sebelum ini , seperti yang dimaklumkan blog ini akan membuat satu lagi Giveaway sempena bulan Ramadhan ini. Macam biasa, kalau Giveaway, cara nak sertai pun mesti lah senang, takkan nak buat susah-susah mengalahkan contest pulak. Ye tak? haha. Oh ye, sebelum tu terima kasih kepada 2dayblogger.com …

Pemenang Giveaway Premium Themes

Entri ringkas mengenai pengumuman untuk pemenang bagi Giveaway 4 Premium WordPress Themes yang saya buat minggu lepas. Alhamdulillah, sebab dapat banyak penyertaan dari para tweeples semua. Walaubagaimanapun, saya mintak maaf kepada blogger yang berminat, tetapi tak dapat sebab tidak mempunyai akaun twitter. Ada juga blogger yang blogspot yang cakap, “Takde hadiah lain ke?” hahaaha. Maaflah, …

Giveaway: 4 Premium WordPress Themes

Selamat pagi kepada semua. Hari ni hari Rabu, mesti ramai yang akan buat entry Wordless Wednesday kan.   Antara aktiviti menarik di alam maya bagi para blogger adalah join contest dan giveaway.¬†Alhamdulillah, selepas 4 5 kali masuk giveaway dah para blogger Malaysia dan luar negara, banyak jugak hadiah yang pernah diperolehi, antaranya dari: Giveaway dari …